Tilannekatsaus

Toukokuu 2, 2016

Pahoittelemme, että palvelun ylläpito ei ole ollut viime aikoina sillä tasolla kuin sen kuuluisi olla. Olemme saaneet useita palautteita palvelussa talven ja kevään aikana esiintyvien katkoksista johtuen. Haluamme avata palvelussa olleiden katkoksien taustaa ja Sääpalvelun tulevaisuutta tarkemmin.

Palvelu on tällä hetkellä aktiivisesti yhden henkilön ylläpitämä. Minä, Reko Rajapuro, olen ollut töissä perheyrityksessämme ja viime kesästä lähtien olen joutunut ottamaan suuren määrän vastuuta äitini sairastumisen, sekä muiden tapahtumien johdosta. En ole voinut panostaa haluamallani tavalla minulle tärkeään Suomen Sääpalveluun. Helpotuksekseni äitini palaa töihin kesän aikana ja tilanne näyttää perheyrityksessämme muutenkin paremmalta, jolloin pystyn jälleen panostamaan Sääpalveluun sen vaatimalla tavalla.

Nyt keväällä ollut isompi katko palvelussa on koskenut joidenkin nettioperaattoreiden asiakkaita. Kyseessä on palveluntarjoajamme, saksalaisen Hetznerin, verkkolaitteissa olleet vakavat häiriöt, jotka ovat johtaneet siihen, että tietyn operaattorin nettiyhteydet eivät ole saaneet yhteyttä sivustoon. Näyttää siltä, että kyseessä on useamman kuin yhden verkkolaitteen rikkoutuminen palveluntarjoaja Hetznerillä. Pyrimme saamaan asian Hetznerin kanssa kuntoon niin pian kuin mahdollista. Asian korjaaminen on vienyt jo nyt kohtuuttoman pitkään.

Hyvitämme hankkimasi vuosilisenssin maksun takaisin jos koet, että palvelu ei ole vastannut odotuksiasi käyttökatkoksista johtuen. Yhteydenotot hyvitystä koskien voi laittaa osoitteeseen admin@saapalvelu.fi aiheella "Hyvitys". Tarjoamme myös edellä mainituista syistä uusille ja vanhoille asiakkaille vuosilisenssin kuukausilisenssin hinnalla eli 2,90€ (norm. 9,90€). Tarjouksen voit lunastaa koodilla "kesä2016".

Viime vuoden aikana kertynyt runsas sähköpostipalaute puretaan kesän aikana. Kaikkiin maileihin emme kuitenkaan kykyne vastaamaan. Jos olet laittanut tarjouspyynnön koskien omaa sääasemaa, etkä ole saanut vastausta, voit olla uudestaan yhteydessä osoitteeseen admin@saapalvelu.fi aiheella "Oma sääasema".

Etsimme tiimiimme kesän aikana uusia osakkaita, joiden avulla kehittämme palvelusta entistä paremman. Tarvitsemme varsinkin ammattiosaajaa ohjelmoinnin puolelle (CSS, HTML, PHP, JavaScript, C++). Näin pystymme myös paremmin välttämään jatkossa katkokset palvelussa ja takaamaan katkeamattoman ylläpitoseurannan. Jos olet kiinnostunut liittymään Suomen Sääpalvelun tiimiin ja haluat olla mukana luomassa ja kehittämässä tulevaisuuden Sääpalvelua, laita sähköpostia osoitteeseen admin@saapalvelu.fi aiheella "Osakkuus".


Mukavaa kesän odotusta,

Sääpalvelun Reko ja Turkka

« Takaisin