iOS-sovellus julkaistu!

iOS-sovellus on vihdoinkin julkaistu! Voit ladata sovelluksen joko sivun alaosan App Storen ikonin kautta tai suoraan tästä linkistä.

Säävaroitukset

varoitukset

Valkoinen:

Tiedot eivät ole päivittyneet.

Vihreä:

Vaaraa aiheuttavia sääilmiötä ei ole odotettavissa.

Keltainen:

Sää on mahdollisesti vaarallinen. Ennustettu sääilmiö ei ole erityisen epätavallinen, mutta siihen on hyvä kiinnittää huomiota säälle alttiissa toiminnassa. On hyvä seurata sääolosuhteiden kehittymistä ja välttää riskejä.

Oranssi:

Sää on vaarallinen. Ennustettu sääilmiö on epätavallinen. Sekä aineelliset että henkilövahingot ovat mahdollisia. Tilanteessa on hyvä seurata säännöllisesti sääolosuhteiden kehittymistä. On syytä välttää sellaisia riskejä, mitä sääilmiö voi aiheuttaa. Lisäksi on hyvä seurata viranomaisten mahdollisesti antamia ohjeita.

Punainen:

Sää on hyvin vaarallinen. Ennustettu sääilmiö on harvinaisen voimakas. Sekä aineellisia että henkilövahinkoja on odotettavissa jopa laajalla alueella. Sääolosuhteiden sekä vaaratason kehittymistä on syytä seurata jatkuvasti. Lisäksi on seurattava viranomaisten mahdollisesti antamia ohjeita ja oltava valmiina poikkeuksellisiin toimenpiteisiin.

Säävaroitukset tarjoaa:

ilmatieteen laitos eumetnet

Huom! Viiveet tämän sivuston ja www.meteoalarm.eu -sivuston välillä ovat mahdollisia. Reaaliaikaiset tiedot osallistujamaiden kansallisten sääpalveluiden julkaisemista vaaratasoista ovat nähtävissä sivulla www.meteoalarm.eu. Huomioi, että Meteoalarm:n vaaratasot eivät ole aina yhteneväisiä Ilmatieteen laitoksen virallisen varoituskartan värien kanssa. Tällä sivulla esitettävä materiaali kuuluu Ilmatieteen laitoksen ja Meteoalarm:n tekijänoikeussuojan piiriin.